© nintendo

De Animal Crossing: New Horizons schep is niet zo snel toegankelijk als je zou verwachten. Het graafgereedschap is al jaren een belangrijk onderdeel van de gameserie, maar je zult een beetje moeten werken om het aan je arsenaal toe te voegen. Het is vreemd dat het niet meteen deel uitmaakt van je toolset aan het begin van het spel, omdat je het gebruikt voor een scala aan activiteiten, zoals het graven naar fossielen en het planten van bomen. Maar ondanks het nut ervan, moet je nogal wat dingen doen voordat iemand er zelfs maar aan denkt je een schep te geven. Je krijgt meteen een hengel en net, maar je zult onder andere voor de schop moeten werken.

Hoe de schep in Animal Crossing: New Horizons te krijgen!

Je zult al het onderstaande zo snel mogelijk willen doen als het spel je fysiek toelaat, om ervoor te zorgen dat je je schep zo snel mogelijk krijgt.

STAP 1. Geef vijf insecten of vissen aan Tom Nook.

Na je eerste slaap op het eiland is een van de dingen die Tom Nook te bieden heeft een doe-het-zelf workshop, wat je eerste stap is om je volledige knutselpotentieel te ontsluiten. Ga naar de Residents ‘Services, voltooi de workshop en dan kun je je eigen dunne net en dunne hengel maken. Tom Nook zal dan terloops vermelden dat hij “graag alles zou zien wat je vangt. Ik ben best nieuwsgierig naar de lokale fauna”. Wijs dit niet af als zachte nieuwsgierigheid, alsof je hem snel vijf exemplaren geeft van ofwel de insecten- of visovertuiging – of een combinatie van beide als je dat wilt. Als je vijf vissen of insecten hebt overhandigd, krijgt hij een telefoontje van Blathers, de langlopende directeur van alle Animal Crossing-musea. Nu, zo blijkt, wil hij een gloednieuw museum openen op jouw eiland.

STAP 2. Reserveer een plek voor de tent van Blathers.

Net als bij je eigen tent en die van je eerste eilandbewoners, zal Tom Nook je een tentkit voor Blathers geven. Je moet de wereld in gaan en een ruimte vinden die je voor hem wilt – en uiteindelijk waar het museum zal zitten.

STAP 3. Wacht tot de volgende kalenderdag.

Net als bij Animal Crossing-titels kun je niets overhaasten. Dus om Blathers te laten arriveren, moet je wachten tot de volgende echte dag.

STAP 4. Breng een bezoek aan Blathers in zijn tent.

Als Blathers arriveert, ga dan naar zijn tent. Hij zal binnen zijn, klaar om met je te praten. Blijkt dat hij uw hulp nodig heeft om genoeg bijzonderheden te verzamelen om een ​​echt museum op het eiland te openen – en dat omvat fossielen. Gelukkig erkent hij dat je op dit moment geen fossielen kunt opgraven zonder een schep, dus hij geeft je het recept voor een schep én het recept voor de nieuwe Animal Crossing: New Horizons springstok, zodat je eindelijk die rivier kunt oversteken, die de helft van je eiland al meer dan een dag blokkeert.

STAP 5. Craften maar!

Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is de schep en de springstok te craften! Je hebt vijf stukken hardhout nodig om de schop te maken en vijf stukken zachthout voor de springstok. Als je er nog niet genoeg van hebt, ga dan om je eiland heen en raak wat bomen met je breekbare bijl.

Geef een reactie